Duikintroductie – Try Scuba

Je gaat op vakantie en je bent van plan daar onderwater te gaan om te gaan duiken, je weet echter niet of je dit wel wilt. Wij kunnen je helpen, hoe lees je hieronder.

Om uit te vinden of je duiken leuk vindt kun je eerst een duikintroductie volgen, wij kunnen deze duikintroductie alle dagen van de week voor je verzorgen voor slechts € 34,50 per persoon. 

je kunt bij ons zelf de dag en tijd bepalen van jouw duikintroductie / Try Scuba

Online reserveren van de duikintroductie kan hieronder. Je kunt zelf je voorkeursdag en -tijd aangeven.

Online reserveren duikopleiding
Online reserveren duikopleiding

Wat mag je verwachten tijdens de duikintroductie

Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtsloos rond te zweven ? Je krijgt nu de kans om onder onze professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de beoefening van de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in de instructiezaal waarin we je tevens vragen een medische vragenlijst in te vullen ( het best lees je deze vast door want als er problemen zijn op medisch gebied mag je wellicht niet duiken )  Tijdens de presentatie maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze anderhalf tot twee uur durende belevenis, ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken.’ Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

Wat mag je verwachten van ons bij jouw proefles duiken welke je 7 dagen in de week kunt doen bij ons.

 • Alle dagen van de week te boeken en vanaf 12 jaar oud. ( dus ook op zondag )
 • Ontvangst met koffie, thee of fris.
 • Een gedegen briefing alsmede uitleg van het duiken.
 • Een vol uur onderwater met een volledige SCUBA uitrusting.
 • Na afloop ontvang je een film van jouw duikavontuur.

De try scuba / duikintroductie / discover scuba diving is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met het duiken en te ervaren hoe leuk duiken is. Deze duikintroductie is geschikt voor iedereen die gezond genoeg is om te duiken van 12 jaar en ouder, je moet ook kunnen zwemmen.

Ons duikcentrum is gevestigd op de eerste etage van outdoorcentrum the Globe in den Haag aan de Waldorpstraat 15K, 2521CA Den Haag

Wij zijn zeer eenvoudig bereikbaar voor inwoners uit den haag, zoetermeer, delft, leiden, haarlem, amsterdam, rotterdan, schiedam, het westland, nootdorp, gouda, waddinxveen, katwijk, noordwijk, valkenburg, nieuw vennep, hoofddorp, alphen, alphen aan den rijn, leidschendam, wassenaar, scheveningen. naaldwijk, hoek van holland, zuid holland, noord holland, utrecht, hillegom, pijnacker, hillegersberg, ridderkerk, moordrecht, stolwijk, zandvoort, heemskerk, aalsmeer, wateringen, rijswijk, vlaardingen, rhoon

Naast deze website kun je al onze werkzaamheden zien op onze overige websites.

 1. Duikwinkel den Haag.
 2. Dutch Scuba Divers.
 3. Snorkelen leren.
 4. Duikintroducties.
 5. Duikopleidingen.
 6. Jouw duikbrevet
 7. Dutch Scuba Divers Costa del Sol.
 8. Duikschool den Haag.
 9. Online duikwinkel.